TD SYNNEX Datech Portal: een technologisch meesterwerk

Bij de ontwikkeling van de Datech Portal voor TD SYNNEX Datech stonden innovatie en gebruikerservaring centraal. De uitdaging lag niet alleen in het creëren van een portal die beide teams en resellers bedient, maar ook in het integreren van meerdere geavanceerde functies die zowel de klantrelatie als de interne processen optimaliseren.

Image
Datech Portal
Image
Datech Portal

Een universele portal

De nieuwe website biedt een centraal informatiepunt, toegankelijk voor zowel interne teams als voor resellers, waarbij gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid de kern vormen van het ontwerp.

Image
Datech Portal

Nurture programma op maat

Met een zelfstandig nurture programma sturen we tijdig e-mails naar eindklanten van resellers over contractvernieuwing, waardoor de betrokkenheid en retentie toenemen.

Image
Datech Portal

Autonome orderverwerking

Dankzij API-integraties met systemen zoals SAP en Autodesk Partner, is het orderverwerkingsproces gestroomlijnd. Dit vermindert handmatige handelingen en verhoogt de efficiëntie binnen de gehele organisatie.

Image
Make Anywhere

Wereldwijd content management

Om tegemoet te komen aan de internationale reikwijdte van TD SYNNEX Datech, hebben we een content management systeem geïmplementeerd dat alle wereldwijde vestigingen ondersteunt.

Image
Agile

Conclusie

De ontwikkeling van de TD SYNNEX Datech Portal illustreert het potentieel van innovatieve technologie wanneer deze op de juiste manier wordt toegepast in de zakelijke omgeving. Door een combinatie van gebruiksvriendelijke interfaces, naadloze integraties en doordachte strategieën voor klantbetrokkenheid, hebben we een tool gecreëerd die niet alleen de operationele efficiëntie van TD SYNNEX Datech verhoogt, maar ook de waardepropositie voor hun resellers en eindklanten versterkt. Dit project benadrukt het belang van een holistische benadering van digitale oplossingen, waarbij elk detail wordt afgestemd op zowel bedrijfsdoelstellingen als gebruikersbehoeften.