Intranet

Een compleet intranet is nu binnen handbereik van elk hotel. Ons veelzijdige pakket richt zich op het bieden van uitgebreide informatie, en gemak van invoer en beheersing. 

Intranet of extranet?

Het Out of Site Intranet (of "Intracker") is ontworpen voor gebruik door de afdelingen binnen uw organisatie. Wij hebben voor uw hotel de nodige modules opgezet:

  • Human Resources: houdt uren en prestaties bij en exporteer deze naar uw verloningssysteem
  • Sales: houdt gegevens bij van uw gasten, uw prospecten en bekijk welke marketingactie de beste resultaten heeft gegeven
  • Finance: het systeem zet uw excelsheets om in leesbare rapporten die u toelaten in- en uit te zoomen op uw cijfers
  • Management: uiteindelijk dient u beslissingen te nemen; door alle informatie in één systeem bij elkaar te hebben kunt u snel informatie verwerken

Wilt u bepaalde informatie rapporteren naar uw aandeelhouders of moederbedrijf? Dan komt onze "extranet" module van pas die informatie achter een apart account beschikbaar maakt. 

Veilig en toekomst-proof

Alle informatie in ons systeem wordt veilig opgeslagen achter een beschermde verbinding met uw gebruikers. Wij beheren uw database en houden uw backups voor lange tijd bij. Wij breiden het systeem ook steeds uit met de nieuwste mogelijkheden en wensen van onze klanten, zowel van u als van anderen (zonder meerkost). Zo profiteert u van een systeem dat met de markt meegroeit en anticipeert op nieuwe trends.

Wenst u een demo? Vul onderstaand formulier in!