Kwaliteitsmeting Quadit

Door regelmatig de kwaliteit van je hotelkamer, restaurant, sportschool, ziekenhuis of andere instellingen te meten, weet je waar je verbeteringen kan doorvoeren en verhoog je gemakkelijk en eenvoudig de kwaliteit van jouw producten of diensten. 

Zelf meten of laten meten

Het kwaliteitsmeetsysteem Quadit van Out of Site is verkrijgbaar als een opzichzelfstaand product. Integratie met intranetsystemen of andere plug-ins, is mogelijk.

De basis van Quadit is vrij eenvoudig: jouw team of een extern bureau meet op geregelde tijdstippen de kwaliteit van jouw dienst. Aan deze meting wordt een 50-puntensysteem toegekend. De metingen helpen jou bij het in kaart brengen van verbeteringen of trends zodat je ten allen tijden kan bijsturen op de kwaliteit.

Quadit kan vooraf ingevuld worden met vragen en scores, welke naar eigen maatstaven aangepast kunnen worden. De vragenlijst die in Quadit beschikbaar zijn, kunnen wij op maat maken voor jou. Is het nodig om extra afdelingen, locaties of segmenten van jouw product of dienst te controleren, dan is een extra vragenlijst snel aangemaakt. 

Software nodig?

Quadit heeft geen enkele software nodig omdat het volledig online werkt en ontworpen is voor gebruik op tablets en smartphones. Zo kun je snel en gemakkelijk de volledige kwaliteit van jouw product of dienst in kaart brengen. 

Investering

Het meten van kwaliteit middels Quadit is gekoppeld aan het aantal kwaliteitsmetingen dat je effectief afneemt per maand. Een lagere bezetting betekent een daling van de kostprijs

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een demo aan!