Kwaliteitsmeting Quadit

Door regelmatig de kwaliteit van uw hotelkamers te meten - weet u waar uw hotel verbeteringen kan treffen en verhoogt u eenvoudig uw gastbeoordeling.

Zelf meten of laten meten

Het kwaliteitsmeetsysteem Quadit van Out of Site is verkrijgbaar als een op zichzelf staand product, en kan ook worden geïntegreerd binnen Intracker, het intranetsysteem voor de hotellerie. 

De basis is eenvoudig: uw team of een extern bureau meet op geregelde tijdstippen de kwaliteit van uw kamers volgens een door u te kiezen 50-puntenmeting. Uit deze metingen kunt u trends waarnemen, en waar nodig uw afdelingen bijsturen. 

Quadit is vooraf gevuld met vragen en scores, die u naar uw eigen maatstaven kunt aanpassen. Hecht u meer waarde aan een bepaald onderdeel, of heeft uw kamer bepaalde faciliteiten niet? Dan wijzigt u eenvoudig uw vragenlijst of scores. Wenst u andere afdelingen te controleren: maak een extra vragenlijst aan en zet deze bij uw kwaliteitsmetingen!

Software nodig?

Het kwaliteitsmeetsysteem heeft geen enkele software nodig, omdat het volledig online werkt en ontworpen is voor gebruik op tablets en smartphones. Zo kunt u snel en met enkele vingerbewegingen de volledige kwaliteit in kaart brengen van uw kamers. 

Investering

Het meten van kwaliteit is gekoppeld aan het aantal kwaliteitsmetingen dat u effectief afneemt per maand. Een lagere bezetting betekent dus een daling van de kostprijs.

Wenst u een demo? Vul onderstaand formulier in!