Marketing

Zichtbaarheid is key. Zichtbaar zijn op het internet zorgt voor een toename in je bezoekersaantallen. Door de juiste tools in te zetten zorg je ervoor dat je ‘top of mind’ bent bij jouw klanten, gasten of prospects. Een goede marketingaanpak laat zich kenmerken door het inzetten van een mix van instrumenten. Wij helpen jou bij het opzetten van je strategie/campagnes, het up-to-date houden van de strategie of campagnes en rapporteren over de behaalde targets. 

E-mailmarketing

Een moderne, nette en tot in de puntjes verzorgde e-mail kan net dat stapje extra zijn die jouw klant, gast of prospect nodig heeft om bij jou zaken te doen. Daarom is het van belang dat de boodschap snel en duidelijk in de mail te zien is. Bij voorkeur één afbeelding die vangt, vasthoudt en aanzet tot lezen of kopen. Wij voorzien jou van de beste e-mail die er is en verzorgen achteraf een duidelijk rapportage. 

Zoekmachines

Het is geen geheim dat tegenwoordig elke bedrijf gebruik maakt van zoekmachines. Google is daarin de gekende leider in zoekmachineland. Maar ook zoekmachineland kent concurrentie. Daarom is het opzetten, monitoren, bijwerken en rapporteren van campagnes in Google Ads en alternatieve zoekmachines ons niet vreemd. En we blijven niet alleen tot het gewone (desktop) scherm, ook tablets en smartphones behoren tot de mogelijkheden om de bezoekersaantallen te versterken. 

Social Media

Wie of welke doelgroep is tegenwoordig niet te vinden op social media. De vele kanalen: YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Het is niet meer weg te denken. Een campagne via social media is een goede manier, misschien wel een must, om onder de aandacht te komen bij bekend en nieuw publiek. Zo deel je snel jouw producten, diensten, ervaringen van klanten, zet je makkelijk en snel acties uit en kan je snel negatieve ervaringen ombuigen. Het houdt je dichtbij je doelgroep en zorgt voor een vlekkeloze communicatie

Waarom zou je van deze gelegenheid geen gebruik maken om snel contact opnemen en je marketing strategie met ons te bespreken? Vul het formulier in en wij nemen contact op!