Marketing

Zichtbaarheid op het internet zorgt voor een toename van uw bezetting. Door de juiste tools te gebruiken blijft uw hotel 'top of mind' bij uw klant of gast. Een goede marketingaanpak laat zich kenmerken door een mix van instrumenten. Wij stellen met u een campagne op en rapporteren u over de behaalde targets.

E-mailmarketing

Een emailing is een unieke kans om overtuigen zaken met u te doen. Daarom moet de boodschap snel en duidelijk op zijn scherm staan, zonder dat men afbeeldingen moet downloaden om maar iets te noemen. Een beeld dat hem in één keer vangt, vasthoudt en hem aanzet tot lezen. Dat is belangrijk bij een goede e-mailcampagne en maakt wel degelijk het verschil. U krijgt achteraf duidelijke rapportage over wie doorklikte zodat u deze potentiële klant of gast verder kunt benaderen. 

Zoekmachines

Google is de gekende leider in zoekmachineland. Door een brede kennis op te bouwen rond adverteren met Google (en niet alleen óp Google) maken we een veelzijdige marketingactie compleet. En we blijven niet alleen tot het gewone scherm, ook tablets en smartphones behoren tot de mogelijkheden om met Google uw bezoekersaantallen te versterken.

Sociale media

Niet meer weg te denken in ons dagelijks leven: sociale media maken of kraken uw organisatie. Een campagne via sociale media is een goede manier om gericht een nieuw publiek aan te spreken en met hen in dialoog te gaan. Zo kunt u positieve ervaringen belonen en negatieve ervaringen ombuigen. Wij houden u dicht bij uw doelgroep en zorgen voor een vlekkeloze communicatie

Meer weten over onze marketingdiensten voor ondernemers? Vul onderstaand formulier in!